Saturday, January 22, 2011

...AddicteD...

Addicted..begitulah tajuk blog aku kali ni..sejak aku mula intern kat kl ni kan,ade la bape perkara yang aku rasa aku dah addicted..satu perkara elok...satu lagi perkara..erm..x taw la elok ke x..haha..baek kite mula ngn benda yang elok lu..

Perkara pertama..Aku dah addicted nak masak tiap2 hari..kalo sebelum ni,punya la liat nak masuk dapur..tp skang tiap2 malam aku masuk dapur..hoho..seronok..bukannya ape..aku idop kat kl kan skang..seperti korank taw la,cos idop agkla tinggi..jadi terpaksa la kene rajin2 kan diri masuk dapur..time kasih di ucapkan kepada CHEF SKY sebab dah ajar aku bnyk masakan..huk3..da pandai da ckit aku masak skang..kalo x dulu,nak masak tel0r p0n terhegeh2..haha...(tipula kan masak telur pon x reti..hik3..)..skang baru aku taw nape Yau suka cngt upload gmbar die masak masa intern dulu..rupa2 nya ade satu rasa kepuasan kat situ..puas hati dapat masak..and puas hati dapat makan bnyk2..walaup0n kadang2 masakan tu hanya di campak2 je bahan2 nye,tpai last2 jadi sedap!!=p Seb bek la akak aku suh aku intern kl..kalo x,sampai bila2 la aku malas nak masuk dapur..kih3..Oh..t aku nak wat album la sebijik..masuk sume gambar2 masakan..haha..mane la taw kot2 pasni pas intern, malas plak nak masuk dapur kan..adela jgak kenangan aku masak2 time intern..=p

haa..perkara kedua aku addicted..aish..s0gan la plak nak gtaw..aku dah addicted nak p sound test kat studio celebriti kat bwh umah aku..haha..sape suh ade studio2 bagai kat depan apartment aku..asal free time jek,sampai la aku ngn sorang g membe aku kat situ..15 lagu = rm10..murah tu..haha..kalo dulu punya la ssh nak g k****..tp skang ni,trun lif and you go straight..sampai ler kat studio celebriti..x smpai 5 minit..dah addicted da..bukan salah kami..T_T..(x nak ngaku salah plak..adeyh..)...kalo dah addicted ngn yg ni,ade ubat ke agk2 nye??

Begitulah kisah addicted aku kali ni...moga2 aku bertambah addicted ngn perkara pertama jek..haha..k la..mau ch0w lu..~





Monday, January 10, 2011

Bersabarlah wahai hati..



untitled


Kadang kala hati ini terasa terlalu gembira..
Memikirkan detik manis yang bakal dilalui..
Kadang kala hati ini amat perih..
Memikirkan detik pahit yang sedang dilalui..
Kadang kala hati ini keliru..
Memikirkan detik detik yang tidak keruan..
Bersabarlah wahai hati..


Di dalam hati..tersimpan seribu kegembiraan..
Di dalam hati..tersimpan seribu kesedihan..
Di dalam hati..tersimpan seribu kekeliruan..
Bersabarlah wahai hati..


Hari ini,terasa ingin menggapai bintang nun di langit..
Kerana gembiranya hati..
Hari ini,terasa ingin menjerit meraung sekuatnya..
Kerana hibanya hati..
Hari ini,terasa ingin membongkar segalanya..
Kerana kelirunya hati..
Bersabarlah wahai hati..


Bersabarlah wahai hati..kerna suatu hari..
Pasti segalanya kembali untuk diubati..
BERSABARLAH WAHAI HATI..







There was an error in this gadget